Zithoek

Heerlijk languit nagenieten

Villa Ventoux Living
Villa ventoux haard
Villa Ventoux Living
Villa ventoux haard

Heerlijk languit nagenieten in de knusse zithoek van je Provence villa

Na je uitstapjes in Buis-les-Baronnies, dieper in de Provence, op of rond de Mont Ventoux, bestaat er niets heerlijkers om je dag te beëindigen, dan je te nestelen in een aangename zitbank. De ruime tweedelige zithoek van Villa Les Pialats biedt plaats aan je hele gezelschap en nodigt uit om elk zijn eigen ‘ding’ te doen of om samen met een glaasje wijn de winteravonden te vullen rond de knetterende openhaard.

 

Zithoek met openhaard en zicht op de Mont Ventoux

Het ruime zithoekgedeelte biedt een schitterend uitzicht op de Mont Ventoux en de Saint Julien, de beroemde reuzen van de Provence. Van de brede driezit kun je de rugleuning naar achter schuiven, zodat je zo goed als languit in de sofa kunt liggen. De knusse sierkussentjes in vrolijke kleuren maken het geheel af en zorgen voor nog meer comfort en gemak.
In de zomermaanden kun je het grote raam openen zodat een heerlijk zomers avondbriesje over je heen stroomt. De openhaard is dan weer ideaal voor de lange winteravonden. Na een heerlijke wandeling in de ongerepte natuur van Buis-les-Baronnies en zijn omgeving, geniet je van de aangename stralingswarmte en het gezellige vuurgeknetter. Omdat de eettafel voor 10 personen tijdens het grootste gedeelte van het jaar op het terras staat, wordt je zithoek aanzienlijk groter.

Tip: De houtblokken voor de openhaard kun je kopen in de Super U, Avenue Boissy d'Anglais in Buis-les-Baronnies of bij Facchineri, Quartier de Cost, eveneens in Buis-les-Baronnies.

 

Tweede zithoek voor de medialiefhebbers

De tweede zithoek van deze vakantievilla in de Provence is een ideale ruimte voor wie zich terug wilt trekken om te lezen, muziek te beluisteren of TV te kijken. De twee aangenaam zittende zitbanken bieden plaats voor telkens 2 à 3 personen. De twee staande lampen met ingebouwde dimmer zorgen voor de nodige verlichting. Met een telefoon, WiFi, flat screen TV met kabelaansluiting en DVD-speler inclusief een 20-tal dvd’s (ondertiteld in verschillende talen), kun je deze zithoek terecht een complete mediaruimte noemen, die de vele vakantiegangers oprecht kunnen waarderen. De kabelaansluiting biedt desgewenst de mogelijkheid om naar hartenlust – tegen betaling uiteraard – films te huren.

Bekijk alvast bovenstaand fotoalbum met impressies van beide zithoeken en geniet al vooruit op je ontspannende vakantie in de Provence …