Rondleiding

Villa "Les Pialats"

Benedenverdieping                         

Villa Pialats is een luxueuze vrijstaande vakantievilla, die gebouwd is in de typische Provençaalse stijl en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 250 m2. De ruime woonkamer van deze luxe vakantievilla biedt een prachtig uitzicht op de Mont Ventoux en de Saint-Julien zodat je meteen door een rustgevende vakantiestemming overspoeld wordt. De benedenverdieping is ingedeeld in vier in elkaar lopende leefruimtes:

En omdat je in de Provence een groot deel van het jaar buiten kunt leven, geven zowel de woonkamer als de keuken uit op een overdekt terras. Zodra de temperatuur het toelaat, wordt voor jullie de eettafel van de eetkamer op het terras geplaatst. De ingebouwde BBQ op het terras, het adembenemende uitzicht van op het terras van uw vakantievilla op het dorpje Buis-les Baronnies en de volledige noordkant van de Mont Ventoux, de heerlijke temperaturen en de onbeschrijfelijke rust nodigen uit om met een Provençaals wijntje en een heerlijke maaltijd te genieten van een onvergetelijke vakantie in de Provence.

Villa Pialats Buis-les-Baronnies

 

Bovenverdieping

Op het verdiep van het hoofdgebouw van je vakantievilla Pialats bevinden zich 4 slaapkamers. Drie slaapkamers beschikken over 2 eenpersoonsbedden. In de vierde slaapkamer staat een stapelbed voor 2 kinderen tot 14 jaar. Elke hoofdslaapkamer is gekoppeld aan een afzonderlijke bad- of douchekamer. In het hoofdgebouw van deze vakantievilla beschik je eveneens over 3 aparte toiletten. Elke slaapkamer ontleent haar naam aan het unieke uitzicht op respectievelijk de Mont VentouxLes Oliviers en de Rocher du Lion.

Villa Pialats Buis-les-Baronnies

 

Extra slaapkamers in het aanpalende bijgebouw van de vakantievilla

Het aanpalende bijgebouw van de vakantievilla Pialats is bereikbaar via een afzonderlijke ingang. In dit gedeelte vind je 2 extra slaapkamers met telkens nog eens 2 eenpersoonsbedden. Beide slaapkamers beschikken elk over een eigen douche en lavabo. Een afzonderlijk toilet is eveneens aanwezig in dit gedeelte. Een grote porte-fenêtre overspoelt de benedenkamer Saint-Julien met aangenaam daglicht. De bovenkamer Saint-Laurent geeft uit op een klein terras waar je van een mooie zonsopgang of een heldere sterrenhemel kunt genieten. 
Indien gewenst is er ook een extra babybed, inclusief bedlinnen en een babystoel, ter beschikking.
In dit gedeelte van de vakantievilla bevindt zich ook de technische ruimte met o.a. een wasmachine, een droogkast en strijkbenodigdheden. 

 

Een ideale vakantievilla voor grote gezinnen of vrienden

De ideale indeling van de slaapkamers in het hoofdgebouw en in het bijgebouw, inclusief alle aanwezige faciliteiten, maakt van Villa Pialats een uitstekende vakantiebestemming voor zowel grote gezinnen als voor gezelschappen en vriendengroepen, waarbij de privacy van elk koppel gegarandeerd is.

 

Vakantievilla in een oase van rust

Deze prachtige vakantievilla is gelegen in het pittoreske Buis-les-Baronnies met een uniek uitzicht op de Mont Ventoux en de Saint-Julien. Villa Pialats is gebouwd op de zuidflank van een helling die je afschermt van de alom gekende mistralwind. De locatie van Villa Pialats verwent je niet alleen met een vredige rust, je bent er ook volledig afgeschermd van de mistral of zuiderwind. Geen wonder dat onze gasten hier tijdens hun vakantie helemaal tot rust komen.

 

Privé zwembad en honderdjarige olijfbomen, leve de Provence

Villa Pialats is gebouwd op een stuk grond van 2700 m2 en is omringd door een vijtigtal honderdjarige olijfbomen. De mooie bochtvormige oprit leidt je naar een ruime parkeerplaats. Vanuit het terras daalt een klein pad af naar het zwembad (10*5m) omringd door luxe lig- en zitstoelen, die plaats bieden aan het hele gezelschap. Twee parasols staan ter beschikking evenals kleine tafels waarop je aperitief glazen of een boek kunt neerzetten. Aan de rechterzijde van de oprit biedt een garage een veilig onderkomen voor je fietsen of andere toestellen.