Beoordeling vakantievilla Les Pialats in hartje Provence

Jouw mening over je vakantie in Villa Les Pialats telt!

Bij aankomst in Villa Les Pialats ontvangen onze gasten een feedbackformulier waarop ze hun mening kunnen geven over diverse aspecten van deze gehuurde vakantievilla in de Provence. Hoewel we al het mogelijke doen om je vakantie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, hechten we veel belang aan deze beoordeling. Je opmerkingen en voorstellen kunnen ons altijd helpen om, indien nodig, nog betere voorwaarden te scheppen voor onze gasten.

 

Jouw mening en beoordeling bepalen onze score

Het resultaat van de scores en een samenvattende commentaar van onze gasten, vind je hieronder terug. De score bovenaan de informatieve pagina’s van de vakantievilla Les Pialats, is de gemiddelde totaalscore. Hieronder vind je een gedetailleerde scoretabel met een gemiddelde beoordelingsscore per rubriek. Op die manier krijg je een totaalbeeld van wat je je mag verwachten van Villa Les Pialats, gelegen in Buis-les-Baronnies, aan de voet van de Mont Ventoux in het hartje van de Provence.

 

Totaalscore van Villa Les Pialats in Buis-les-Baronnies  9.4

Deze gemiddelde totaalscore is momenteel gebaseerd op 6 beoordelingen.

Ontvangst

8.8

Ligging (rust, bereikbaarheid, faciliteiten) 

9.6

Inrichting & Netheid

9.0

Ontspanning & ontdekking omgeving

9.6

Charme & Comfort villa

9.6

Prijs / kwaliteit verhouding

9.6

 

Lees de reacties van onze tevreden gasten
Omschrijf zelf hoe je je vakantie in Villa Les Pialats ervaren hebt

Zou jij een vakantie in deze vakantievilla aanraden aan je vrienden of familie? Heb je ervan genoten? Wat heeft je het meest getroffen tijdens je vakantie?

Ben je minder tevreden, vertel het aan ons. Ben je tevreden? VERTEL HET HIERONDER VERDER! Schrijf je eigen ervaring en beoordeling na je verblijf in vakantievilla Les Pialats. Zodra wij het gelezen hebben, verschijnt je verslagje online!