Moderne keuken

Met alle toebehoren voor de echte hobbykok

villa ventoux luxe keuken
villa ventoux luxe keuken

Keuken in authentieke Provençaalse stijl voor de echte hobbykok

Bij de renovatie van dit prachtige vakantiehuis Les Pialats in de Provence, heeft de keuken haar authentieke Provençaalse stijl behouden. De netjes betegelde muren en vloer en de houten keukenkastjes, rijkelijk gevuld met bestek, glazen, servies en kommen in de typische kleuren van de Provence laten niets aan het toeval over. En omdat de eigenaar zelf een hobbykok is, hebben hij en zijn vrouw aan alles gedacht om het je culinair naar je zin te maken.

 

Koken op vakantie in de Provence met alle modern comfort

Deze volledig ingerichte keuken van de vakantievilla Les Pialats in de Provence bevat alle nodige comfort en faciliteiten om je kookkunsten de vrije loop te laten gaan.

  • Een gemengd kookfornuis op elektriciteit en gas, een ingebouwde oven, een microgolfoven, een Amerikaanse ijskast met mogelijkheid om ijsblokjes te produceren, een mixer, een raclettetoestel en een panini-ijzer zijn slechts een greep uit het assortiment van de elektrische toestellen die ter beschikking staan van onze vakantiegangers.
  • Naast een vaatwasser beschik je ook over voldoende vaatwastabletjes en keukenhanddoeken voor de hele vakantieperiode.
  • Allerhande bestek voor het koken en het eten liggen in de verschillende laden, evenals kookpotten en pannen in verschillende groottes.
  • Eetservies, glazen, kommen en bewaardozen in verschillende formaten zijn ruimschoots aanwezig, tot en met de ijsemmer voor de gekoelde rosé of een fles champagne.

Het zal je tijdens je vakantie in Villa Les Pialats in de Provence heus aan niets ontbreken om je culinair uit te leven.

 

Ontbijten in de keuken of buiten?

Vooraan in de keuken staat een ontbijttafel voor een 6-tal personen. Net zoals de grote eettafel voor 10 personen in de woonkamer, is deze ook geschikt om buiten te gebruiken.

 

En de ingrediënten voor je vakantie in de Provence?

Ook hieraan hebben we gedacht. Hiervoor zal je uiteraard een wandeling moeten maken. In de Provence vind je wel elke dag ergens een markt in de omgeving van Buis-les-Baronnies, de plaats waar deze vakantievilla gevestigd is. Bekijk alvast de kalender van de marktdagen, waar je dagelijks een geur- en kleurrijk assortiment aan streekproducten kunt vinden, die je dan in je Provençaalse keuken of op de barbecue op je terras kunt bereiden tot heerlijk gerechten.

Bekijk hier alvast ons fotoalbum met de rijkelijk voorziene Provence keuken van je vakantievilla Les Pialats, waar je je culinaire hoogstandjes kunt verwezenlijken zoals God in Frankrijk.