Vakantievilla Les Pialats Provence

Leven als god in Frankrijk

VILLA LES PIALATS MET VERWARMD PRIVÉ ZWEMBAD IN BUIS-LES-BARONNIES – DRÔME PROVENÇALE

kamers vakantievilla

Luxueuze vrijstaande vakantievilla met verwarmd privé zwembad in Buis-les-Baronnies. Deze Provençaalse villa is gelegen op een heuvelrug in een rustige omgeving tussen de olijfbomen. Villa Les Pialats biedt een uniek uitzicht op de Mont Ventoux en de Saint-Julien, alom gekend in het hartje van de Provence. De ligging en de faciliteiten maken deze vakantievilla ideaal voor gezinnen met kinderen en/of voor verschillende bevriende koppels. Villa Les Pialats is geschikt voor 10 personen en 2 extra kinderen tot 14 jaar.

 

VAKANTIEHUIS TE HUUR VOOR 12 PERSONEN TUSSEN LA DRÔME EN DE PROVENCE

Villa Les Pialats is een authentiek Provençaals vakantiehuis met een ruime en comfortabele indeling en een privé zwembad, dat we te huur aanbieden in Buis-les-Baronnies. Deze luxueuze vrijstaande vakantievilla is geschikt voor 10 personen en 2 extra kinderen tot 14 jaar en biedt dan ook alle modern comfort en vele faciliteiten om jou en je familie of vrienden een aangename vakantie te bezorgen in deze prachtige streek op de grens tussen la Drôme en de Provence.

 

BUIS-LES-BARONNIES, EEN STUKJE PARADIJS VAN CHARME EN RUST

In deze uitgelezen streek van medicinale en aromatische planten, het koninkrijk van de linde, omgeven door de heerlijke geuren en kleuren van lavendel, wijngaarden, honderdjarige olijfbomen en abrikozenbomen biedt Buis-les-Baronnies – met de Mont Ventoux als achtergronddecor - het uitzonderlijke voorrecht om een nog ongerepte natuur te ontdekken. Niet zo ver van de Rhonevallei en toch gemakkelijk toegankelijk, maar dan weer voldoende verwijderd van de mediterrane drukte, is Buis-les-Baronnies een klein stukje ongerept paradijs, waar je nog ten volle kunt ONTDEKKEN en GENIETEN van RUST en CHARME.

 

ONTDEKKEN EN GENIETEN ZOALS SYLVIE EN ALAIN

Deze website en het vakantiehuis Les Pialats zijn ontstaan uit een gezamenlijke droom van Sylvie en Alain:

  • Een verlangen naar loslaten en in alle rust kunnen genieten zonder kopzorgen
  • Een ontdekkingstocht naar unieke culturele, sportieve en culinaire momenten
  • Dromen van een kwalitatieve vakantie waarbij ze zich geen vragen meer moesten stellen

Hun oudste dochter en haar vriend lieten zich inspireren door een tekst van Michel Fugain om het resultaat van hun gezamenlijke zoektocht als volgt te omschrijven:

“Sur l’autoroute des vacances, c’était sans doute un jour de chance, ils avaient le ciel à portée de main, un cadeau de la Provence, alors pourquoi penser au lendemain”.

Voor Sylvie en Alain nemen waarden zoals GELUKKIG zijn, GENIETEN en ONTDEKKEN een bijzonder plekje in hun hart. In de unieke streek van Buis-les-Baronnies, waar ze deze prachtige villa "Les Pialats" ontdekten en renoveerden tot een vakantiehuis, was het een beetje als thuiskomen. Al hun waarden en dromen vielen als puzzelstukjes in elkaar. Tijdens de periodes waarin zij er niet zijn, stellen ze hun vakantiehuis "Les Pialats" te huur om ook jou en je familie en vrienden te laten genieten van deze geneugten des levens: leven als God in Frankrijk.

 

VAKANTIEHUIS TE HUUR IN LA DRÔME BIJ DE PROVENCE: GETEST EN GESMAAKT!

Omdat Alain en Sylvie niets aan het toeval wilden overlaten, gingen een aantal vrienden en familie op ‘prospectie’-vakantie in hun vakantiehuis "Les Pialats". Zij konden zich ontspannen en genieten van een onbezorgde vakantie door te genieten van alle aanwezige faciliteiten en de omgeving te ontdekken. Hun ervaring spreekt boekdelen:

“Ontbijten met zo’n prachtig viewke, fantastisch”
“We beleefden een fantastische week in een sublieme villa in een schitterende streek”
“Jullie Drôme-huis, een ontmoeting tussen de Alpen en de Provence”
“Amai mene frak, ’t is hier ’t ien en ’t ander”
“Elke ochtend weer & weer, dat schitterende uitzicht, ongelooflijk!
Dit is een pareltje”
“Wij komen graag terug om de lavendelvelden te bewonderen en de talrijke pareltjes in de omgeving”
”Vous avez si judicieusement choisi une demeure des plus agréables, avec un point de vue unique entre ciel et terre, dans une région où la nature est si puissante”

 

OVERTUIGD? RESERVEER NU JE VAKANTIE IN DEZE LUXE VILLA MET VERWARMD PRIVÉ ZWEMBAD AAN DE VOET VAN DE MONT VENTOUX.

Vanaf vandaag kan je ook je vakantie reserveren per kamer en per nacht (min3)!
Bekijk hier onze speciale huurtarieven.

Meer informatie nodig? Opmerkingen of vragen?
Contacteer ons via info@villaventoux.com of vul het contactformulier in via onze website.

 

BESCHIK JE OOK OVER EEN VILLA TE HUUR IN DE PROVENCE?

Onze website heeft tot doel in de toekomst meerdere vakantiehuizen aan te bieden in de streek van la Drôme, de Vaucluse, Luberon, de Provence en de Mont Ventoux. Wens je ook je vakantiehuis te huur aan te bieden via onze website? Contacteer ons dan via info@villaventoux.com of vul het contactformulier in via onze website.

Maak gerust een rondleiding op onze website en graag tot binnenkort,
Sylvie De Craemer en Alain Delbeke