Vakantievilla "Les Pialats" en Provence

Villa Les Pialats

luxueuze vakantievilla met air-conditioning en verwarmd privé zwembad en een laadpaal voor EV in Buis-les-Baronnies.

Deze Provençaalse villa is gelegen op een heuvelrug in een rustige omgeving tussen de olijfbomen en biedt een uniek uitzicht op de Mont Ventoux en de Saint-Julien, alom gekend in het hartje van de Provence. De ligging en de faciliteiten maken deze vakantievilla ideaal voor gezinnen met kinderen en/of voor verschillende bevriende koppels.

Villa Les Pialats is geschikt voor 10 personen en 2 extra kinderen tot 14 jaar.

COVID-19 Update

Hierbij willen we jullie graag informeren over hoe wij van VillaVentoux met de situatie van het Corona virsus om willen gaan. Volgens de laatste info is de kans reeël dat de vakanties vanaf mei gewoon kunnen doorgaan. We verwachten dat er tegen dan een versoepeling komt van de quarantaine maatregels. In deze situatie zijn huurders in een vakantiehuis in Frankrijk, en zeker in de open streek van Buis-les-baronnies waar tot op vandaag geen besmettingen zijn vastgesteld, in een veilige omgeving. We hopen dat iedereen in een gezonde status verkeerd en indien het toch minder zou gaan veel sterkte bij het genezingsproces. Hierna brengen we jullie op de hoogte hoe we gaan omgaan met de bevestigde verhuringen:

Onze troeven

  • Ruime villa 12 personen
  • Recentelijk gerenoveerd
  • Alle modern comfort
  • Privé verwarmd zwembad met alarm
  • Kindvriendelijke inrichting
  • Prachtig uitzicht
  • Heel rustig gelegen
  • Midden in ongerepte natuur
  • Talrijke uitstapmogelijkheden

Een droom die uitkomt

Sylvie  De CraemerVoor Sylvie en Alain nemen waarden zoals GELUKKIG zijn, GENIETEN en ONTDEKKEN een bijzonder plekje in hun hart. In de unieke streek van Buis-les-Baronnies, waar ze deze prachtige villa "Les Pialats" ontdekten en renoveerden tot een vakantiehuis, was het een beetje als thuiskomen. 

Alain Delbeke

Al hun waarden en dromen vielen als puzzelstukjes in elkaar. Hun oudste dochter en haar vriend lieten zich inspireren door een tekst van Michel Fugain om het resultaat van hun gezamenlijke zoektocht als volgt te omschrijven:

“Sur l’autoroute des vacances, c’était sans doute un jour de chance,
ils avaient le ciel à portée de main, un cadeau de la Provence,
alors pourquoi penser au lendemain”

 

Sylvie en Alain verwelkomen je in de wereld van ‘Villa Ventoux’