4 jaar genieten !

Al 4 jaar ontvangen we vakantiegangers uit heel Europa. De getuigenissen spreken voor zich: prachtige villa, top verblijf, met niets te vergelijken, onze zintuigen genieten van zoveel "heerlijks", adembenemend zicht, onder de indruk, een echte aanrader, uitstekende ontvangst, alle comfort, prachtig gelegen, zoveel te doen en te bekijken,... Als eigenaars kunnen we enkel tevreden terugkijken naar wat jullie hebben meegemaakt in dit paradijsje aan de voet van de Mont Ventoux. Alvast een welgemeende dankjewel voor het vertrouwen!

We willen ook niet stil blijven staan en hebben verder gewerkt aan het comfort voor onze tevreden klanten. Zo is onlangs het terras rond het zwembad volledig vernieuwd en is er een balustrade geplaatst ter bescherming van de kinderen. Het zwembad is nu ook verwarmd tot 26° C tijdens de periode april - september. Ook het terras aan de villa Pialat is volledig vernieuwd met een prachtige en ruime BBQ. Om het keukenplezier nog te vergemakkelijken is ook in de keuken een nieuwe en grotere kookplaat geplaatst. Aangezien duurzaamheid een vaste waarde wordt in onze samenleving is er gezorgd dat al het elektrische verbruik wordt geleverd via zonnepanelen.

 

Wie wenst te reserveren kan dit nog steeds online doen via onze site. Wens je eerst meer details te bekijken, surf dan eerst nog eens op de talrijke informatieve pagina's van onze site. Wil je echter een gepersonaliseerde kennismakingsweek meemaken met de eigenaars (tijdens de Belgische paasvakantie), laat het hen dan zo snel mogelijk weten.

Ontdek deze villa   Boek deze villa  Inlichtingen

Nog veel plezier, genot en ontspanning.

Sylvie en Alain